На Дніпропетровщині патрульний поліцейський був спійманий на хабарі.

Про цей інцидент повідомляє Telegram-канал Інсайдер UA.

Скриншот: видео


На стаціонарному поліцейському посту, розташованому на автотрасі Дніпро - Кривий Ріг, у Криничанському районі Дніпропетровської області, активісти зняли на відео момент отримання патрульним неправомірної вигоди. Виявивши, що це діяння не залишилося непоміченим, охоронець порядку не розгубився і блискавично побіг знищувати речові докази.

Цей момент також був зафіксований камерою очевидців. На відео чітко видно шлях, пророблений офіцером від місця скоєння злочину до придорожнього туалету, який послужив знаряддям знищення отриманих незаконним шляхом грошових коштів. Викинувши, ймовірно, хабар у вигрібну яму туалету, поліцейський, як ні в чому не бувало, спокійно повернувся до виконання своїх службових зобов'язань. На даний момент достеменно невідомо, за які саме "заслуги" служитель закону отримав злочинну вигоду.

Пізніше департамент патрульної поліції Дніпропетровської області підтвердив журналістам, що вказаний інцидент дійсно мав місце, а в ньому замішаний патрульний з Дніпра. У прес-службі відомства також зазначили, що розслідуванням цієї справи займуться вже після святкування Дня Незалежності.



Нагадаємо, раніше доівська чиновниця наживалася на сиротах під носом у Кличка- "торгувала" дітьми, як картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружка Кличка спіймали на мерзенному занятті-вимагав у дітей.

Також "Знай.uа" писав, що на Буковині дружок губернатора Осачука прогорів на мерзенній схемі-кожен папірець за гроші.