Курортне місто Одеса знамените своїм розслабленим і в той же час веселим стилем життя. З гумором тут звикли сприймати будь-які події, і навіть найсерйозніша загроза здається незначною. Ну ще б пак - як можна думати про проблеми, коли поблизу море і ціле життя попереду! Однак така безпечність грає з одеситами злий жарт, адже сумнозвісний Covid-19 не дрімає.

Так, в Одеській області за добу констатовано 210 нових випадків коронавірусу. Але це чомусь не зупинило того ж Олександра Ревву, повідомляє Telegram-канал "Пульс України”. ЗМІ опублікувало відео, де в клубі "Ібіца" танцюють і розважаються без масок маса відпочиваючих, і ніхто не замислюється про дотримання дистанції. За даними каналу, знаменитий "Артур Пирожков" прилетів до Одеси з Росії напередодні.

А ввечері 22 серпня в іншому нічному клубі міста виступатимуть Hammali & Navai. Здається, для всіх цих людей пандемія-порожній звук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям.

Як повідомляв Знай.uа, "кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.

Знай.uа писав, легендарний український футбольний клуб "Кривбас" повертається: Зеленський відреагував блискавично.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще