На вихідних вулицями Києва пропрогулювалося фантастичне створення-бабка в блискучому костюмі на величезних підборах.

Напередодні в соцмережах шоу "Маскарад" на 1+1 користувачам пропонували пограти в детективну гру: відгадати, де шукати героя шоу, а також - зловити його на камеру телефону.

Перша героїня прогулялася по самому центру Києва, відвідала фешенебельні магазини і випила каву в популярному закладі, весь час фотографуючись з шанувальниками. Перехожі із захопленням відразу ж викладали фотографії в соцмережі з хештехами #маскараднавколо і #маскарад1плюс1.

На офіційній сторінці шоу в Instagram з'явилося припущення, що епатажною бабкою є скандально відома співачка MARUV, що як ніхто вміє ходити на височенних підборах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Подробиці підготовки найзагадковішого телешоу країни "Маскарад" на 1+1 залишаються таємницею. Відомо лише, що в центрі проекту-протистояння двох зіркових команд, які змагатимуться за право назвати ім'я учасника у фантастичному костюмі першими. Капітанами команд повинні стати Потап і Монатік, а також братимуть участь у грі Наталія Могилевська і Влад Яма.

Шоу Маскарад стане адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight, який був презентований в 2012 році і успішно реалізований у багатьох європейських країнах.

Нагадавши, трясли ліжко і котилися зі сміху: як знімали культову радянську "Інтердєвочку".

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Беззуба" Марічка Падалко захворіла коронавірусом.

Також " Знай.ua" писав, що син Нагієва кардинально змінився, тепер у тата є принц-вистачить одного лише погляду.