Ірина жила мрією про переїзд. У неї не було абсолютно ніякого бажання перебувати в тому місці, де вона жила. Дівчина хотіла перебувати в теплому кліматі в надії на райдужні перспективи.

Читайте Знай в Google News!

Протягом довгого часу дівчина збирала кошти і відправилася в подорож. Таким чином їй вдалося зустрітися з пакистанцем на ім'я Файсал. Між ними проскочила іскра і вони полюбили один одного, вирішивши згодом бути разом.

Заради коханого чоловіка, який став чоловіком, дівчині довелося прийняти всі традиції, властиві родині чоловіка, а також віру і природно, країну проживання. Ірина із задоволенням змогла навчитися готувати страви пакистанської кухні і спілкуватися з новою сім'єю.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Родичі дівчини були трохи здивовані легкої адаптації до нової країни, але поставилися до подібного рішення спокійно, заспокоївшись і побачивши щасливі очі Ірини.

Зараз за 16 років відносин у неї з Файсалом троє дітей і в чужій країні не працює, так як чоловік вважає, що їй потрібно займатися домашнім побутом і малюками. На тему виховання у них іноді виникають розбіжності. Однак повинна погоджуватися з чоловіком, так як там це прийнято.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запущена доярка перетворилася на розкішну леді, експеримент вражає: до корів більше ні ногою.

Як повідомляв "Знай.ua", як знайти "свою" людину: ніс розповість все про свого власника.

Знай.ua писав, не бачать червоного і розрізняють 25 відтінків сірого - очі кішок не залишають шансу людям.