Літечко помахає нам у свої завершальні суботу-неділю сонцем та теплом. Українці ще зможуть отримати насолоду від сонця і тепла і на цій епічні ноті занурюватись у похмуру осінь.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко зазначає на своїй стоірнці у facebook, що така погода вкінці літа буває вкрай не часто.

"29-30 серпня повсюди в Україні очікується суха погода, чисте небо з красивими білими купчастими хмарами. Хто злякався раннього осіннього свіжого повітря, того заспокоїть вже завтра підвищення температури повітря - протягом дня передбачається +25+30 градусів, на Чернігівщині та Сумщині +23+26 градусів", - йдеться у повідомленні.

А вже в неділю в Україну прийде справжня спека, +29+33 градуси. У Києві субота та неділя будуть із сонцем, парасолі не потрібні, лише панамки, темні окуляри, шорти й футболки.
29-го серпня у столиці потепліє до +27 градусів, а в неділю повернуться спекотні літні +30 градусів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

У суботу-неділю очікують на активізацію магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі, тому, збираючись кудись поїхати на уїк-енд, прихопіть із собою, хто потребує, щось від голови, артеріального тиску.

Народний прогноз погоди в Україні

30 серпня вшановується пам'ять святого Мирона пресвітера. З 30 серпня починається осінній листопад (першою скидає лист береза, за нею липа, в'яз, черемха і т. д.). У минулі часи помітили, якщо вранці цього дня туман і роса, то погода на Мирона буде хорошою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 29 серпня для всієї України: літо потішить в останні дні.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.