В Україні в неділю, 27 вересня, прогнозують дощі та шквали. Температура повітря подекуди підвищиться до 28 градусів тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте Знай в Google News!

Дощі з грозами синоптики прогнозують у західних областях. На півночі, сході і в центральній частині країни температура повітря підвищиться до 25-27 градусів тепла, а вночі - до 13-15. На заході вдень буде 22-24 градуси, а вночі 12-14. На території південних областей вдень буде 26-28 градусів тепла, а вночі 13-15.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

У Києві в цей день буде 24-26 градусів тепла, а вночі 13-15.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Неділя натякає на осінь", - саме так охарактеризувала цей день народний синоптик Наталка Діденко.

Народний прогноз погоди

27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дує північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Як повідомляв Знай. ua, карпатські річки вийдуть з берегів - терміново шукайте укриття.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в дребезги, дахи на асфальті.