У понеділок та віторок, 28-29 вересня, в Україні через циклон, що суне з південного заходу, очікуються сильні дощі та штормовий вітер. А у Карпатах на горі Піп Іван випав перший сніг. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозом синоптиків, завтра, 28 вересня, вночі на Лівобережжі, вдень в прикарпатських областях невеликі дощі, на решті території без опадів; температура вночі 7-12°, на узбережжі морів 13-17°, в західних областях 3-8° тепла; вдень в Україні 18-23°, на півдні до 26°.

У віторок та середу, 29-30 вересня, у зв'язку з виходом циклону з південного заходу, очікується ускладнення погодних умов: часом дощі, місцями значні дощі, подекуди з грозами та поривами вітру 15-22 м/с; температура вночі істотно не зміниться, вдень знизиться до 12-17°, на півдні до 21°.

Погода - осінь, скріншот
Погода - осінь, скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Народний прогноз погоди

28 вересня вшановується пам'ять святого Микити, якого називали Микита Гусепроліт: "Гуси летять – зиму на хвості тягнуть". Якщо гусак лапу піднімає – до холоднечі, на одній нозі стоїть – до морозу, полощеться у воді – на тепло, дзьоб під крило ховає – до ранньої зими. Якщо гуси цього дня полетять, то на Покрову буде мороз, а ні – зима прийде пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в дребезги, дахи на асфальті.