"Укрзалізниця" потрапила в черговий скандал після історії з нападом і спробою згвалтування Анастасії Лугової в купе, де вона їхала разом з сином. Однак і раніше деякі пасажири регулярно скаржилися на сервіс у вагонах.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу, в ніч на 2 жовтня, пасажири зняли кадри справжнього потопу в одному з вагонів поїзда "Харків - Київ". Згодом відео було опубліковано на сервісі Youtube. Жінка-оператор була вражена тим фактом, що провідники нікого не попередили, тому прокинулася від дивного шуму о п'ятій годині ранку і помітила воду на підлозі, а вийшовши з купе побачила, що затопило весь вагон.

В результаті цього інциденту постраждали речі пасажирів, які перевозилися в сумках, а також були зіпсоване взуття, речі та цінні речі. На опублікованому відео видно, як провідниця прибирає купе і пасажирка була обурена через те, що людей ніяк не намагалися оповістити про поломку, що склалася.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка не отримала відповіді на питання про те, хто буде компенсувати матеріальні збитки пасажирам за намочені речі та електронну техніку, тому звернулася на гарячу лінію "Укрзалізниці" і розповіла про ситуацію, що склалася, яку зафіксували і пообіцяли розібратися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", озвірілий киянин розстріляв копа, захищаючи кровні мільйони: "Не віддам"

Знай.ua писав, чому АН-26 став братською могилою для молодих курсантів: журналісти провели власне розслідування.