У понеділок, 12 жовтня, буде хмарним і туманним, вдень подекуди, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. І на півдні та сході країни місцями невеликий дощ, на решті території без опадів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Вночі та вранці у західних областях подекуди туман. Температура вночі 7-13°, на узбережжі морів до 17°; вдень 14-20°, на півдні країни до 23°.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Народний синоптик Леонід Горбань попередив про похолодання і мокрий сніг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, в жовтні на півдні України стовпчики термометрів не піднімуться вище +18 градусів вдень, на решті території буде ще прохолодніше.

Горбань підкреслив, що 17-18 жовтня вночі українців очікують перші заморозки - до -1 градуса.

"Після цього денна температура впаде до +11...+12 градусів, а в кінці жовтня вночі знову приморозить до -4 градусів. У цей період також очікується дощ з мокрим снігом", - зазначив він.

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам'ять преподобного Киріака, відлюдника. У народі цей день називався Плакальницею. 12 жовтня можливий перший снігопад. Часто застилали землю сирі тумани. Погода цього дня прогнозувала погоду на 2 березня: якщо день був сонячний, то слід очікувати сонячного початку весни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на неділю, 11 жовтня: час хороший і погуляти, і щось доробити.

Як повідомляв Знай.ua, прогноз погоди на завтра: українцям порадили кайфонути в останній день тижня.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"