Передвиборна гонка близька до свого завершення, і чим ближче до виборів, тим більше різних "театральних постановок" можуть спостерігати українці. Одна з них сталася в Слов'янську, де вирішили вивести" на сцену "нібито бійців батальйону "Азов", які пікетувати представників ОПЗЖ. І може бути, у "ляльководів" все і вийшло б, якби не втрутився випадковий фактор.

Цим випадковим фактором виявився справжній ветеран "Азова". Людина, яка прийшла через реальні бойові дії, вирішила поцікавитися, що за цікавий мітинг відбувається біля будівлі суду. А далі почалося найцікавіше. Бідним "псевдорадикалам" не привіталося.

Інтернет облетіло відео, на якому справжній ветеран "Азова" спілкується з фейковими "бійцями". Він поставив лише кілька запитань-хто вони такі, звідки у них прапори, що вони роблять. Однак зрозумілої відповіді так і не отримав. Після цього "акторам" стало зовсім погано. Чоловік соковитим ударом відправив їх " лідера "в нокаут, після чого вся" бригада " кинулася врозтіч.

І дійсно кажуть, що гризти граніт науки боляче, можна і зуби зламати. "Актори" тепер отримали на все життя, і швидше за все, залишилися без парочки зубів. А справжньому герою, який реально воював за свободу нашої країни, можна тільки висловити слова підтримки. Ймовірно, тепер йому доведеться мати справу з поліцією.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гідний фініш рятувальної операції на Луганщині: сотні українців з квітами прийшли подякувати.

Як повідомляв Знай.uа невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенко.