Тема " роздільних купе "в поїздах" Укрзалізниці " регулярно піднімалася останні 5-7 років. Особливо гострою вона стала після інциденту в серпні 2020, коли в поїзді "Маріуполь-Київ" невідомий чоловік побив і спробував зґвалтувати ведучу телеканалу "Інтер" Анастасію Лугову. Скільки ще відбувається таких епізодів на залізниці-ми не дізнаємося ніколи.

Громадськість вимагала від" УЗ " рішучих дій у цьому напрямку, але на жаль. Керівництво "Укрзалізниці" вводити роздільні купе не будуть.

У відомстві назвали кілька проблем, які не дозволяють їм ввести "чоловічі", "жіночі" і "сімейні" купе. Перша з них – відсутність необхідного ресурсу. Велика частина пасажирських вагонів зношена, тому на лінії доводиться випускати "те що є". Крім того, можуть виникнути проблеми із заповненістю вагонів, через що вагони можуть пройти весь маршрут наполовину порожніми.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube


Також в УЗ заявили, що вони не мають юридичного права відмовити пасажиру в покупці квитка при наявності вільних місць. При придбанні квитка онлайн, " УЗ "також не може гарантувати, що в" жіночому " купе не опиниться Чоловік або навпаки, оскільки деякі імена і прізвища складно ідентифікувати за гендерною ознакою. Наприклад, іноземні імена та прізвища, подвійні імена і т. д.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи. І ось, вже в мережі почали з'являтися фотографії, як вона почала провалюватися. Хто відповідатиме за це-поки що невідомо. Також, не було ще й офіційних коментарів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому». На опублікованих знімках-діра біля люка, яку горе-ремонтники заткнули великими каменями і шматками бетону, замість того, щоб покласти новий шматок асфальту.