У неділю, 1 листопада, погода буде несприятливою у всіх областях країни. Синоптики прогнозують різке зниження температури повітря, дощі, місцями сильні і вітер зі штормовими поривами.

Про це повідомляють синоптики Українського Гідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

Погода, фото:  Український Гідрометцентр
Погода, фото: Український Гідрометцентр

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На сході країни дрібний нічний дощ перейде в сильний дощ вдень, очікується вітер з поривами. Нічна температура складе + 7 +9 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть не більше +11 + 13 градусів.

На півдні країни - холодно і мокро. Синоптики прогнозують сильний дощ і штормовий вітер. Вночі в регіоні + 8 +10 градусів, вдень від +9 до + 13 градусів. У Криму дощ, вночі + 9 +11 градусів, вдень +12 + 14 градусів.

Північ України накриє дощами і потужним вітром. Нічна температура в регіоні впаде до + 5 +7 градусів, вдень очікується від +8 + 10 градусів.

На заході України пройдуть сильні дощі у всіх областях регіону, місцями сильні. Вночі температура опуститься до + 4 + 6 градусів. Вдень очікується всього +7 +10 градусів, в Ужгороді до + 12 градусів.

У центральній частині країни можливі сильні дощі і зливи, вітер сильні, з поривами. Вночі + 5 +8 градусів, вдень від +8 до + 11 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на 31 жовтня для всієї України: циклон прижене дощі в країну.

Як повідомляє портал Знай.uа аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.uа писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.