Команда журналістів, юристів та активістів Bihus.Info на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook продовжують ділитися корисними результатами викриття корупційних схем і нечесних чиновників.
Таким чином повідомляється, що Міністерство оборони передає території колишніх військових містечок під забудови, проте згодом, по закінченню будівництва, військові не отримують частину обіцяного житла.
Читайте Знай в Google News!
Вже 46,5 тисяч військовослужбовців стали заручниками порожніх обіцянок, вони чекають своєї черги на квартиру. Як виявилося, чиновники часто віддають будівництво "своїй" фірмі, яка отримує "відкат" і наймає субпідрядників.

Фото: Bihus

"У договорі між забудовником і Міністерством оборони, може прописуватися не кількість квартир, а відсоток житлової площі, обіцяної військовим", — йдеться в повідомленні в соціальній мережі Facebook. Тому виходить, що забудовник будує 1-2 будинки, після чого здає лише з них відсоток і угода таким чином нібито виконана, проте будівництво на цій землі триває.
Вони вдаються до хитрощів, щоб зменшити кількість обіцяних квартир. Забудовники обішают військовим паркувальні місця і нежитлові приміщення. Однак законодавство не передбачає надання подібних приміщень військовослужбовцям.

Фото: Bihus

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, депутата від Слуги народу Дубинського спіймали на приховуванні доходів на мільйони гривень-ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.ua", діставайте всі свої заощадження: українців приголомшили черговим подорожчанням гази

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, чому судді КСУ "знесли" е-декларування: мільйони на рахунках, дорогі пентхауси і російські пенсії.