Одіозний псевдоучений Валерій Бебик продовжує доводити, що Ісус був галичанином, а предки українців були родоначальниками найбільших цивілізацій світу.

Археологи сигналізували, що він сприяє дискредитації української науки.

Читайте Знай в Google News!

Він щорічно претендує на отримання Шевченківської премії. Увагу на це звернула журналістка Олена Чичеріна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Вона написала: "Це псевдоученый, який щорічно висувається на цю нагороду від різних організацій. І кожен раз зі своїм циклом дичини "Цивілізація Incognita", - написала вона.

За її словами, вчене товариство робило все підряд, щоб дати пораду цій ганьбі. І потім додала: "Опиздошені археологи навіть листи писали до владних структур, що чувак дискредитує українську науку". А чоловік продовжує подаватися на премію.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Серед найбільш дивних поглядів Валерія Бебіка, журналістка виділила його докази існування цивілізації протоукраїнців, що мати Зевса родом з Житомира, Ісус — галичанин, а Будда — скіфський пророк. Крім того, він вважає, що серед єгипетських фараонів були українці, а герой Троянської війни Еней — цар України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рай для заробітчан змінює правила в'їзду: що потрібно знати українцям.

Як повідомляв "Знай.ua", куди скаржитися на холодні батареї і як домогтися "знижки" за опалення: експерти дали дієві поради.

Знай.ua писав, День Всіх Святих 2020: чого не можна робити в Свято, а що обов'язково потрібно зробити.