Майор і його спільник, який виявився священиком, були заарештовані судом у Рівному за продаж посад у поліції.

Рівненська обласна прокуратура повiдомила про підозру священика і майора поліції в шахрайстві, яке було скоєно в особливо великих розмірах групою осіб.

Читайте Знай в Google News!

Суд вирішив, що протягом 60 діб, до 6 січня 2021 року, підозрювані проведуть під вартою. Поліцейський був відсторонений від займаної посади. Їх обох затримали 6 січня під час отримання 25 тисяч доларів авансу.

Таким чином працівник управління патрульної поліції Рівного мав бути призначений на посаду керівника одного з міжрайонних відділів поліції області. Посада спочатку була оцінена в 100 тисяч доларів, а голови обласної поліції — за 500 тис.доларів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розслідуванням справи займається територіальне управління ДБР у Хмельницькому. Їм загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна у разі, якщо вина буде доведена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі співробітник моргу обікрав небіжчика, противно стало навіть копам. Зникнення золотих сережок виявили родичі померлої жінки. Вони заявили в поліцію, яка і встановила винуватця.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті пропала школярка, батьки в розпачі: "Наша домашня дівчинка"

Знай.ua писав, На Київщині шкуродерка роками знущалася над хвостатими, гора трупів у квартирі: "Залишала без води і їжі"