Бронзовий призер Олімпійських ігор і відома українська гімнастка Анна Різатдінова в гостях у Ігоря Кондратюка розповіла, як створила академію з художньої гімнастики і як збирається прищеплювати дітям любов до цього красивого спорту.

Читайте Знай в Google News!

Своїми роздумами гімнастка поділилася в програмі "Кондратюк у понеділок", яку розмістили на YouTube.

Різатдінова 7 вересня відкрила двері своєї школи художньої гімнастики свого імені для дітей.

"Я реалізувала проєкт, який довго був у моїй голові. Якось не приходив той самий момент. І я настільки до цього була готова вже, що мене навіть карантин не збентежив, хоча з точки зору бізнесу це було дуже ризиковано. І багато мене відмовляли почекати хоча б рік, але я настільки хотіла втілити цю мрію в реальність, що я вирішила або зараз, або ніколи. І я відкрила академію, тому що я хотіла змінити кардинально підхід", - каже Ганна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Гімнастка стверджує, що є таке клеймо навколо художньої гімнастики, що це дуже деспотичний вид спорту.

"Клеймо, що у нас присутнє насильство, присутній пресинг, такі жорсткі моменти", - зізнається спортсменка.

Різатдінова розповіла, який підхід вона хоче використовувати у своїй школі. Вона зізнається, що вирішила все кардинально поміняти, грунтуючись на своєму досвіді.

"Все починається з того, що ми не відбираємо діток, а ми набираємо діток. Ми набираємо і товстеньких діток, і худеньких, і високих, і невисоких. Ми зробили багато груп і в кожній групі не більше 10 осіб", - розповіла вона.

Також Кондратюк підняв важливу тему, яка дуже хвилює Анну.

"У дітей зараз немає такого поняття, як працьовитість. Батьки або не пояснюють, або немає часу. Через тиждень тренувань я діткам задала питання: для чого ви приходите в цей зал? Жодна мені не змогла відповісти. Жодна з 50 осіб. І потім я покликала батьків і ми всі разом шукали мету для кожної дитини", - зізнається гімнастка.

Анна зізналася, що її 3-річний син вже знає, що таке Художня гімнастика, він розрізняє, де футбольний м'яч, де гімнастичний м'яч. На фізкультурі він у неї в перших рядах в садку і вона цим пишається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анна Різатдінова згадала, на які недоліки фігури вказала їй в дитинстві тренер.

Як повідомляв Знай. ua, гімнастка Анна Різатдінова готується до важливої події в житті.

Також Знай. ua писав, що колишня Онищенко Різатдінова розповіла, як поєднує роботу і виховання сина.