Правильна послідовність продуктів під час прийому їжі може істотно вплинути на обмін речовин і допоможе здоров'ю. Це може стати одним з факторів більш тривалого і якісного життя.

Читайте Знай в Google News!

Доктор Бергман розповів, що чим швидше спорожняється ваш шлунок, тим слабкіше ситість. Починаючи трапезу з білкових, клітковинних і жирних продуктів робить нас більш ситими і зменшує дію вуглеводів і назвав ідеальну послідовність під час обіду.

З тарілки спочатку варто їсти салат із зеленню і овочами, який можна заправити оливковою олією. Після цього варто їсти для насичення білкову їжу.

Найостаннішими з тарілки повинні пропадати продукти з зі складними вуглеводами або фрукти. Така послідовність страв дає кращий контроль за вмістом цукру в крові.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Правильне харчування, фото з відкритих джерел
Правильне харчування, фото з відкритих джерел

Медик зазначає, що більш низька швидкість спорожнення шлунка пов'язана з кращим насиченням і більш повільним надходженням їжі в тонкий кишечник, більш повільним її всмоктуванням. А чим повільніше, тим менше надлишковий підйом глюкози в крові після їжі.

Саме такий стан може стати ранньою ознакою діабету і навіть підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, домашня маска" нуль зморшок " замінить три походи в салон, як бути красивою і сильно не витрачатися.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні зростуть акцизи на алкоголь, як зміняться ціни на пиво, вино і горілку.

Також Знай. ua писав, що як приготувати справжній вітамінний вибух на тарілці.