Прес-центр Операції Об'єднаних сил у Facebook публікує не лише фронтові зведення. Іноді на сторінці з'являються пости, присвячені бійцям-щоб українці могли знати своїх герой в обличчя.

Так, у вівторок, 10 листопада, на сторінці з'явилася публікація про молодшого лейтенанта на ім'я Євген, позивний "Буба". Прізвище бійця, на жаль, не вказане. Він розповів, що псевдонім йому дали тільки за те, що він не любить грати в карти.

Євген родом з міста Радомишль, Житомирська область, і це його перша ротація на війну. В даний час він виконує бойові завдання у складі однієї з механізованих бригад Сухопутних військ, що обороняє Україну у складі Об'єднаних сил на Луганському напрямку.
"Перші враження були бурхливими ... як тільки я приїхав, ворог обстріляв нас з міномета. Адреналін підскочив, спина трохи впріла, а так... все нормально", — розповідає Женя.


Командир роти відгукується про дружину як про молодого, перспективного і грамотного офіцера. Ротний розповів, що Бубі довіряють офіцери, і головні сержанти взводів і роти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Він свій, наш, один з кращих командирів взводів і бригади", — говорять про цього бійця.

Війни Буба не боїться. Він вважає, що вогонь війни загартовує серця. І сподівається після повернення додому одружитися, виростити дітей, стати звичайним громадянином і жити під мирним небом суверенної України.

Нагадавши, герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер легендарний боєць "Айдару", плачуть навіть військові

Також, "Знай.uа" писав, щира історія одного з наймолодших воїнів ЗСУ, який захищає Україну на Донбасі