22-річна мешканка іспанського міста Валенсія оселилася в будинку своєї бабусі разом зі своїм коханим. Вона протягом двох років тримала господиню замкненою в спальні.

Дівчина разом з 18-річним хлопцем встановила замок на двері спальні літньої жінки ще в 2018 році. Про це повідомляє видання Euro Weekly News.

Читайте Знай в Google News!

Молоді люди навіть закупорили вікно, щоб бабуся не могла вийти з власного будинку. 72-річній жінці також не дозволяли ходити в туалет і ванну. Їй доводилося користуватися памперсами.

22-річна внучка все ж дозволяла виходити їй у вітальню, проте решту будинку у неї не було можливості відвідувати. Закохані періодично били і переслідували бабусю, за твердженнями слідчих.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але жінці все ж вдалося втекти, коли дівчина, по всій видимості, забула замкнути двері. 72-річна бабуся пішла в найближчу аптеку, в якій розповіла про те, що трапилося. В результаті представники поліції затримали молодих людей і тепер з'ясовують, чи дійсно 18-річний з дівчиною знімали з її рахунку гроші і змушували пенсіонерку красти в магазинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.

Як повідомляв "Знай.ua", жінка 22 роки доглядає за прикутим до ліжка чоловіком, неймовірна відданість: "Коханих не кидають"

Знай.ua писав, киянин зник у засніжених Карпатах - два дні пошуків і відчаю.