Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов закликав не розводити паніку через паузу для планових госпіталізацій. За словами міністра, на нього обрушилися так звані "експерти" зі шквалом критики через те, що люди нібито не зможуть лягти на операцію, ризикуючи своїм здоров'ям.

Читайте Знай в Google News!

Про це Максим Степанов розповів на брифінгу в МОЗ.

"Досить розносити відверту брехню", - заявив Максим Степанов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Міністр просив таких людей спочатку розібратися в питанні, а потім робити заяви: ті операції, відстрочка яких несе загрозу життю, не переноситимуться. У більш пізній термін здійснюватиметья операція або госпіталізація тільки в тому випадку, якщо це не вплине на здоров'я людини.

"Інші хвороби не робили канікул", - заявив Максим Степанов, уточнивши, що допомога надаватиметься не тільки хворим на коронавірус.

Варто також нагадати нашим читачам, що у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусної інфекції в Україні, прийнято рішення про жорсткий карантин "вихідного дня". Планується, що з 00:00 суботи і до 00:00 понеділка працюватимуть тільки продуктові магазини, аптеки, транспорт, автозаправні станції та ветеринарні аптеки. Магазини та торгово-розважальні центри МОЗ рекомендує повністю закривати на вихідні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, медики, силовики та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду.

Як повідомляв Знай.uа, до лікарні не покладуть, не прооперують: Ляшко оголосив новий порядок в Україні.

Знай.uа писав, Степанов натякнув на локдаун по всій Україні.