Закриті труни, в яких прийнято ховати померлих від COVID-19, тепер будуть виконувати зі скляними кришками, щоб люди могли традиційно проводити рідних людей в останню путь.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У бюро ритуальних послуг пояснили, що верхня частина кришки з оргскла дость щільна, тож закривається труна герметично. Рідні зможуть хоча б так доторкнутися до покійного. Вартість нового виду трун складає приблизно 18 тисяч гривень. Можливі націнки за розміри і додаткові комплектуючі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
За словами директора бюро ритуальних послуг, в сьогоднішніх умовах пандемії, вирішили підтримати існуючі обмеження і максимально допомогти людям дотриматись заходів санітарно-епідеміологічної безпеки, а також розуміючи потреби громадян в традиційному прощанні, ввели нову послугу прощання в закритій труні зі скляною проміжною кришкою.

Прозорі труни, фото: Володимир Веленгурін
Прозорі труни, фото: Володимир Веленгурін

Через пандемію COVID-19 в прощальних залах і на кладовищах Москви вимагають дотримуватися соціальної дистанції і використовувати індивідуальні засоби захисту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Не зміг врятувати... пробач".

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.