На сторінці Національного антарктичного наукового центру в соцмережі Facebook опублікували вражаючі фото "антарктичної весни" на станції імені Вернадського в Антарктиді. На знімках можна побачити, що полярників здорово привалило снігом, покрив майже досягає двох метрів. Також можна побачити, що одну з будівель станції майже повністю завалило опадами.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографій полярники розповіли, що така кількість снігу стала рекордною, особливо враховуючи, що зараз на станції "антарктична весна". "Наприкінці антарктичної весни станцію замело. Такі вражаючі фото надіслав Юрій Отруба, Керівник двадцять п'ятої УАЕ, зі станції "Академік Вернадський". Висота снігового покриву становить 169-170 см, що є рекордом для цього року зимівлі. Тепер нашим полярникам додалося роботи, як відкопати шлях назовні. Більше про погодні умови на станції можна дізнатися на нашому сайті в розділі "Антарктида онлайн", - йдеться у підписі до кадрів. Українці в коментарях жартуючи, просять відправити трохи снігу нам на Новий рік, деякі запитують, як хлопцям на станції можна передати посилки зі смаколиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, в Антарктиді виявили лякаючу аномалію, такого ще не було.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Антарктиді знайшли стародавню істоту віком 250 млн років.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Антарктиді виявили яйце гігантської рептилії - монстр або динозавр?