У Харкові сталася жахлива ДТП зі смертельним результатом. У середу, 11 листопада, на одній з центральних міських вулиць автомобіль BMW скоїв наїзд на пішохода, який переходив через проїжджу частину.

Повідомляється, що жертвою наїзду стала вагітна дівчина, яка загинула на місці. Швидка допомога, що приїхала на місце, констатувала смерть.

Подія сталася на проспекті Льва Ландау в місті Харків. Відомо, що дівчина переходила дорогу у відведеному для цього місці – на пішохідному переході. Освітлення на вулиці працювало справно і водій напевно бачив людину, яка переходила через проїжджу частину.Місцеві ЗМІ повідомляють, що водій позашляховика BMW X5, який став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, затриманий.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З місця події він сховатися не намагався і опору при затриманні не чинив. Відомо, що водій був тверезий в момент скоєння наїзду на вагітну дівчину і на даний момент невідомо, що саме стало причиною ДТП.

Нагадавши, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.ua , на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.