Банкомат, фото facebook
Банкомат, фото facebook

Аферисти "косять" мільйони на банкірах і бізнесменах: схема вражає винахідливістю

Тепер шахраї атакують не тільки банківські рахунки простих людей. У новій злочинній схемі жертвами стають банкіри. Цього тижня в соцмережі Facebook з'явилася інформація про нову схему, метою якої є арешт рахунку бізнесу та отримання з банкірів сотні тисяч і мільйони гривень.

кінотеатр, фото Pxhere
кінотеатр, фото Pxhere

Кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей

Успішний український підприємець і співвласник мережі кінотеатрів "Планета кіно" Дмитро Деркач розкритикував ініціативу уряду про введення в Україні карантину вихідного дня. Як відомо, раніше Кабінет Міністрів України погодив рішення про введення карантину "вихідного дня", який діятиме з 14 листопада по 30 листопада 2020 року.

Андрій Богдан, скріншот з відео
Андрій Богдан, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ексглава ОП Богдан нагадав про себе, зачепивши хворого Разумкова: "Коронавірусне кубло"

Колишній глава офісу президента Андрій Богдан, який славиться пристрастю до нічних клубів і гучними висловлюваннями про політиків, різко відреагував на новину про захворювання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на коронавірус. Так, в коментарях під постом Разумкова в Facebook колишній глава ОПУ написав: "У вас там шо? Коронавірусне кубло?".

Леонід Кравчук, фото: кадр з відео
Леонід Кравчук, фото: кадр з відео

"Немає претензій до Росії і ОРДЛО", - експрезидент України Кравчук оскандалився на весь світ

Поки українські воїни гинуть, захищаючи нашу країну від агресора і загарбника Росії, колишній президент України і глава делегації України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив в інтерв'ю "Klymenko Time", що у нього немає претензій до Росії і ОРДЛО. При цьому політик визнав, що режим тиші не дотримується і що на Донбасі загинули і було поранено військових.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Карантин в Україні триватиме до квітня 2021 року, - голова МОЗ Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов прогнозує, що карантин в Україні триватиме до квітня 2021 року. Як відомо, раніше Кабінет Міністрів України погодив рішення про введення карантину "вихідного дня", який діятиме з 14 листопада по 30 листопада 2020 року. Також Уряд підтримав перехід до загальнодержавного карантину з обмеженнями, які відповідають "помаранчевому" рівню епідеміологічної небезпеки.