В Україні, починаючи з цього тижня, 14-15 листопада, ввели так званий карантин вихідного дня, який передбачає закриті всього у вихідні дні – від кафе до ТРЦ та інших місць масового скупчення людей. Подібні Епіцентру торгові мережі також повинні закритися на ці дні, але, схоже, керівництво мережевого гіпермаркету знайшло вихід із ситуації, щоб продовжувати роботу навіть, коли все буде закрито.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці торгової мережі Епіцентр у Facebook вирішили "пожартувати" на тему введення карантину вихідного дня. "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю. Продукти у нас є, товари медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне", - йдеться в повідомленні.

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Однак жарт вийшов не дуже вдалим, більш того, це повідомлення розлютило українців, в коментарях почалася бурхлива дискусія. Особливо, враховуючи те, що навесні, коли в Україні був жорсткий локдаун, Епіцентр продовжував працювати. "Несмішний жарт в нинішніх умовах", "Ну все зрозуміло. Всі рівні, але деякі рівніші", "Торгуйте, але не жартуйте", - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі українців під постом Епіцентру
Коментарі українців під постом Епіцентру

На пост Епіцентру в соцмережі відреагували також кілька блогерів.

"А тим часом Герега витер член о МОЗ, головсанлікаря і особисто президента. Просто тому що в перший раз це можна було зробити за символічну плату. Упевнений, що цього разу це вже було безкоштовно", — написав блогер Денис Гороховський.

"Ось це ось все, я вважаю, "танці на кістках", — написала піар-менеджер Юлія Бойко.

Коментарі блогерів
Коментарі блогерів

Коментарі блогерів
Коментарі блогерів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.