Починаючи з 14 листопада в Україні рішенням Кабміну ввели карантин вихідного дня, це означає, що всі громадські заклади будуть закриті, крім продуктових магазинів, аптек і заправок. У зв'язку з цим в мережі гіпермаркетів Епіцентр у Facebook вирішили "пожартувати" на тему введення карантину вихідного дня. "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю. Продукти у нас є, товари медичного призначення, ліки - є, корм для тварин - є. Завозимо пальне", - йдеться в повідомленні Епіцентру.

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Скрін поста Епіцентру
Скрін поста Епіцентру

Читайте Знай в Google News!

Треба сказати, що таке "жартівливе" оголошення торгової мережі наробило шуму в соцмережах, українці обурені такою зухвалістю. Відреагував на повідомлення Епіцентру і міністр охорони здоров'я Максим Степанов, він не менш обурений такими діями гіпермаркету, назвавши це знущанням.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Хочете покуражитися, хочете робити фарс на здоров'я людей. Якщо хочете покуражитися - поїхали разом в реанімацію і робіть це перед людьми, які вмирають щодня... перед медиками, які борються за життя людей", - заявив глава МОЗ. Він упевнений, що його колеги з Кабміну дадуть відповідь на цей фарс.

Максим Степанов,фото Facebook
Максим Степанов,фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.