Підприємець, політичний аналітик і відеоблогер Сергій Корнак звернувся до своїх передплатників, заявивши, що він отримав акредитацію в українському парламенті.

Він також вважає, що карантин вихідного дня потрібно в терміновому порядку скасовувати, оскільки наша країна просто знищує весь бізнес.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Відеоблогер відправився до стін українського парламенту, розповівши українцям, що тепер він зможе спілкуватися з депутатами і задавати їм питання.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Верховна Рада сьогодні і весь тиждень працює в комітетах, наступного тижня, з вівторка, починаються пленарні засідання. Питань багато, тем багато, починаючи від ковіда, який росте з неймовірною силою, і, закінчуючи кризою Конституційного суду", - підкреслив відеоблогер.

Читайте Знай в Google News!

За словами Корнака, мітингів сьогодні немає, підприємців теж немає біля Кабінету Міністрів, а під парламентом взагалі порожньо. Також він торкнувся теми з введенням карантину вихідного дня, підкресливши, що його потрібно терміново скасовувати.

"Наша країна і так бізнес повністю знищує. Ми всі перехворіємо ковидом, це всі повинні прийняти, треба до цього готуватися. Якщо ми все це розуміємо, то і уряд це теж має розуміти. Треба з цим жити", - закликав українців Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Він заявив, що система налагодження медичної системи досить проста: потрібно збільшити кількість ліжок у лікарнях, підвести до них кисень, найняти новий персонал за великі зарплати. Корнак також торкнувся теми з будівництвом доріг, на що було виділено величезну суму з ковидного фонду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Треба будувати, коли у тебе з ковидом закриті питання. Ось тоді все було б просто нормально. Коли якийсь із урядів почне працювати на людей, просто думати, методи вирішення прості. Але чому ці прості методи вирішення не вирішуються?", - задався питанням видеоблогер.

Нагадаємо, що днями в Україні вводиться карантин вихідного дня, згідно з яким буде низка заборон у суботу та неділю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер Сергій Корнак раптово розкритикував роботу деяких партій у Верховній Раді.

Також "Знай.ua" писав, що відеоблогер Сергій Корнак проаналізував роботу Петра Порошенка.