Лариса Ніцой - відома українська дитяча письменниця. В останні роки жінка активно ділиться своєю політичною і громадянською позицією, критикуючи уряд.

Зараз вона опублікувала нове звернення в соціальній мережі Facebook. Ніцой заявила, що була присутня на епохальній події світового значення.

Читайте Знай в Google News!

"Не знаю, чи показувало телебачення цю подію (камер було багато). Тому що ми, українська нація, повинні були б це обговорювати в кожному будинку, а не слухати ті помиї з ранку до ночі, якими нас годують з телевізорів", — почала розповідати Лариса в публікації.

Йдеться про Музей становлення української нації, який отримав від Народного музею артефакт віком шість тисяч років. Ніцой бажає шалений ажіотаж подібної новини від українських засобів масової інформації.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Цей предмет виготовили і ним користувалися праукраїнці шість тисяч років тому. Ті українці вже вміють працювати з глиною і мають свою філософію створення Всесвіту. Тобто, ми ще давніша нація, ніж 6 тисяч років", - додала письменниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой накинулася на владу через локдауну в Україні: "Мавпи!"

Як повідомляв "Знай.ua", ЗНО з української мови тих, хто сподівався скласти тести без знання літератури.

Знай.ua писав, любителька гострого слова Ніцой пішла "воювати" за Україну, але без автомата: "Жінки гинуть на фронті, як і чоловіки..."