Учасники Маршу Незалежності у Варшаві вирішили підпалити квартиру. Все через те, що на балконі представники мітингу помітили райдужний прапор ЛГБТ і банер руху "Страйк жінок".

Однак у підсумку згоріла квартира на два поверхи нижче. "Страйк жінок" протестує проти посилення законодавства про аборти. А учасники маршу, проходячи повз будівлю, продовжували скандувати: "Нехай горить!".

Читайте Знай в Google News!

Кароль Кежковський-представник Державної пожежної служби. Він заявив: "Хтось кинув піротехнічні матеріали, швидше за все, фаєри або петарди, виникла пожежа всередині квартири. На місце прибули дві пожежні машини. Вогонь виглядав досить загрозливо. На щастя, ніхто не постраждав".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Між учасниками маршу і представниками правоохоронних органів відбулися зіткнення, в результаті яких деякі співробітники поліції отримали поранення.

Сам марш є традиційним і організований він з нагоди Дня незалежності Польщі організаціями націоналістів. У Варшаві 31 жовтня пройшли заворушення на тлі протестів проти посилення законодавства про аборти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Польщі багатотисячні мітинги за аборти переросли в сутички з поліцією: "Це означає війну"

Як повідомляв "Знай.ua", активісти підпалили "Ісуса Христа" заради політв'язнів Кремль.

Знай.ua писав, секстремістка Femen роздяглася на підтримку абортів перед здивованою дівчинкою і очманілої бабусею.