У середині грудня в Україні може статись "апокаліпсис медсистеми", якщо вже сьогодні не подбати про більш серйозні протиепідемічні заходи стосовно коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Таке застереження зробив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером".

Максим Степанов, скріншот з відео
Максим Степанов, скріншот з відео

"Моє завдання — зупинити розповсюдження цієї хвороби. Тому що, володіючи всією інформацією, дивлячись і аналізуючи, як воно розповсюджується, я розумію, що буде далі. Я розумію, що якщо ми зараз цього не зробимо, не зробимо таких заходів, більш серйозних, аніж були, то ми можемо отримати на 10-15 грудня повний апокаліпсис нашої медичної системи, коли всі ліжка будуть заповнені. І коли просто, людина, яка захворіє, або буде мати, наприклад, свою маму або тата хворого у важкому стані, просто не буде місця", — сказав міністр. Максим Степанов

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Максим Степанов також наголосив, що не хоче побачити такого в Україні, і не хоче "побачити те, що було в Італії". Нагадаємо, відсьогодні, 14 листопада, Кабінет міністрів України підтримав запровадження "карантину вихідного дня", який триватиме до кінця місяця - 30 листопада 2020 року.

Пандемія у світі, фото: кадр з відео
Пандемія у світі, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку