Прес штаб ООС у соціальній мережі Facebook розповів про історію старшого солдата однієї з десантно-штурмових бригад Андрія Козака.
Публікація починається з заголовка "Вогонь війни гартує душі" і жарта Андрія: "З моїм прізвищем і позивного не треба".
Читайте Знай в Google News!

"Зараз він разом з побратимами тримає оборону поблизу Красногорівки. Це вже третя ротація чоловіка на фронт. Каже, що цього разу спокійніше. А ось минулого року під Гнутовим і гранати прилітали, і ворожі міни...", — йдеться в повідомленні ООС

Андрій є не першим з козаків, які пішли служити, адже ще на початку війни своє життя з військом пов'язав його рідний брат, який постійно зазначав, що армії потрібні найсильніші і відважні чоловіки. І після кількох сеансів "вербування" з боку родича, Андрій все ж "здався" і пішов у військкомат.
"За ці три роки у війську було різне, і далеко не завжди служба була простою. Чому я вибрав для себе саме Десантно-штурмові війська? Все просто-завжди мріяв стрибнути з парашутом. Звичайно, крім романтики стрибків, служба в десантних військах − це ще й постійні ротації, бойові дії, ризиковані операції і вірні побратими поруч", — розповів сам Андрій.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Він родом з невеликого села Одеської області. Вдома його чекає маленький син і любляча дружина, яка зовсім скоро народить ще й дочку. Чоловік же впевнений, що на ньому Військова династія не зупиниться. Його трирічний син вже зараз "хвацько крокує у маруновому береті". І незважаючи на те, що їх сім'ю чекає поповнення, Андрій Козак підписав новий контракт з бригадою, пояснюючи свій вчинок словами, що поки Україна не повернула всі захоплені ворогами території, він потрібен тут.

"Дружина не намагається вплинути на вибір чоловіка. Переконує, що з усім впорається сама, бо знала, що виходила заміж за справжнього Козака!", - підсумували в повідомленні. ООС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вогонь гартовує душі": молодий захисник України розповів, яке вперше бути на полі бою.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянки закатали для військових Донбасу сотні банок з "маминими" огірочками: "Героям потрібні сили"

Знай.ua писав, розвідники з Дніпра втратили ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна - справжні профі.