"Потворний інтерфейс і шахрайство": клієнт ПриватБанку з 10-річним стажем розкрив всі підводні камені

З'явився розгорнутий відгук від клієнта ПриватБанку, який користується послугами найбільшої в Україні фінансової організації вже 10 років. Клієнт чесно розповів про свій досвід користування банкінгом "Привату" і розкрив переваги і недоліки зі своєї точки зору.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Україна захлинається від інфляції: подорожчали навіть яйця

У жовтні в Україні стрімко зросли темпи інфляції і досягли річної позначки у 2,6% від вересневих 2,3%, що також позначилося на споживчих цінах. Ціни на харчові продукти та безалкогольні напої у жовтні 2020 року зросли на 1,1%.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Могилевська в шкіряному костюмі опинилася під чоловіком: "Це вже занадто"

Українська співачка, актриса, телеведуча і володарка почесного звання "Народна артистка" Наталія Могилевська нерідко радує своїх шанувальників фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Могилевська, фото: Instagram
Могилевська, фото: Instagram

Ніцой шукає місце в Україні, де немає російської мови: "Всюди вилізе Антипко зі своїм "здраствуйтє... а чьо такова"

Українська письменниця Лариса Ніцой обурилася через телефонний дзвінок від школи англійської мови. Консультант відмовилась розмовляти українською на прохання Ніцой. Так, Лариса Ніцой написала емоційний пост про некоректну поведінку представників кол-центру.

Ніцой, фото facebook
Ніцой, фото facebook

Росії виявилося мало Криму, на черзі "деокупація" всієї України: "Виконують роль обслуги"

Депутат Державної думи Російської Федерації Михайло Шеремет заявив про необхідність створення міжнародної платформи задля "деокупації України": на думку політика, наразі наша держава управляється з-за океану.

Скріншот відео
Скріншот відео

В АТБ засікли живих комах: чіпляються за штани і "йдуть" з покупцями

Жителі Сєвєродонецька почали скаржитися на комах в одному з супермаркетів популярної мережі АТБ. Гнівний пост з'явився на сайті відгуків.

Супермаркет АТБ, скріншот відео
Супермаркет АТБ, скріншот відео