У фонді "Таблеточки" оголосили "Тиждень переможців". Адже діти перемагають рак лише завдяки дорослим, які прагнуть їхнього одужання і допомагають фінансово.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють Таблеточки - благодійний фонд, який вже 9 років поспіль захищає інтереси онкохворих дітей і їхніх сімей в Україні.

Сьогодні у фонді Таблеточки розпочався святковий тиждень, присвячений дітям, які перемогли онкохворобу.

“Ми віримо, що дитячий рак виліковний. Доказ цьому – сотні українських дітей-переможців, які одужали від онкології і повернулися до повноцінного життя. Переможцями ми називаємо тих, хто пройшов основний курс лікування і зараз перебуває в ремісії”, – розповідає Ольга Кудіненко, засновниця фонду “Таблеточки”.

Діти граються в грязі, скріншот
Діти граються в грязі, скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Головне завдання Таблеточок — зробити так, щоб жодна дитина в Україні не помирала від раку.

Щороку у понад тисячі дітей в Україні виявляють рак. Донедавна далеко не всі з них мали доступ до якісної медичної допомоги. Благодійний фонд "Таблеточки" з 2011 року щоденно допомагає українським родинам перемагати рак, а лікарям — рятувати життя онкохворих дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький українець подолав рак і вперше обійняв татка: "Велика перемога маленького Владика".