Українці обурені водіями, які встановлюють ксенонові лампи на фари і тим самим спричиняють незручності іншим учасникам дорожнього руху.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише Лариса Малкова на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Хочу звернутися до водіїв, любителів ксенон-колгосп-тюнінгу.
Шановні, якщо у вашому автомобілі встановлені фари без лінз, які не передбачені для роботи з ксеноновими лампами, то не треба їх туди пхати!!!", - йдеться у повідомленні.

Фото: Лариса Малкова / Фейсбук
Фото: Лариса Малкова / Фейсбук

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Авторка поста наголосила, що в осінньо-зимову пору, коли йде дощ і в темний час доби, через таких водіїв зростає небезпека виникнення аварій. Адже такі фари дуже сильно сліплять зустрічні авто, наражаючи всіх на небезпеку.

"Зараз швидко темніє і часто йдуть дощі, і якщо в темну пору доби в мокру погоду тобі на зустріч їде таке: "не хочу грубо висловлюватись, але Ви мене зрозуміли", то ти не те, що пішохода не побачиш, ти напрямок втрачаєш з поля зору. І після роз'їзду з таким оленем, ще хвилин 15 в очах бігають "зайчики" як після зварювального апарату. Усвідомте, ви на дорогах не одні, майте повагу до інших учасників руху і не наражайте їх на небезпеку!!!", - йдеться у повідомленні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям