Відомий народний цілитель із Запоріжжя Віктор Громов помер від коронавірусної інфекції 12 листопада. Про це повідомило Дніпровське видання Наше місто.

Читайте Знай в Google News!

У своєму останньому інтерв'ю цілитель попереджав і закликав не ставитися безрозсудно до хвороби і небезпеки. Також він дав пророцтво щодо майбутнього України.

Громов був переконаний, що в країні період невизначеності триватиме близько двох років.

"близько двох років. Це багато, звичайно, але, напевно, саме стільки і потрібно часу, щоб ми, нарешті, розібралися, що тільки від нас самих і ні від кого більше залежать наше сьогодення і майбутнє", - говорив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Громов розповів про останні події в країні і про те, що українці розчаровані владою і політикою в країні.

"Люди не просто розчаровані, вони більше не вірять нікому, нічиїм обіцянкам. Чи з'явиться лідер, який зуміє об'єднати Україну і за яким піде більшість? Обов'язково з'явиться! Особисто я в це вірю", - говорив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.