Деякі дороги в Україні незабаром стануть платними. Виявляється, щоб доїхати з Києва до Одеси доведеться заплатити мінімум 500 гривень.

Читайте Знай в Google News!

В Україні у всіх областях будуються нові дороги і ремонтуються старі. Їздити на далекі відстані стало набагато комфортніше і швидше. Особливо це стосується головних трас. Не встигли українці втішитись, як уряд вигадав новий спосіб, щоб заробити на водіях.

Про те, що в майбутньому українські дороги можуть передати в концесію, і вони стануть платними розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій. Правда, він уточнив, що в даний час українські водії не готові до того, щоб платити за проїзд. Однак, їх треба поступово готувати до цього.

Автодороги, фото: avto.informator.ua
Автодороги, фото: avto.informator.ua

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

До того ж, в Україні немає законодавства, яке передбачає оплату за користування дорогами.

Поки що в Україні не створені умови для введення плати за користування трасами. Зробити дороги платними можна буде лише тоді, коли, хоча б дороги стануть якісними, з високим рівнем інфраструктури. За перші подібні дороги плату знімати не будуть - спершу українці зможуть оцінити якість. А ось на наступні побудовані автобани введуть плату, як в Європі.

пішохід на дорозі, фото Pxhere
пішохід на дорозі, фото Pxhere

За словами Владислава Криклія, зацікавлені в даному проекті будуть в першу чергу іноземні інвестори. Уточнюється, що в даний час вже більше тридцяти компаній з різних країн світу готові проспонсорувати ремонт українських доріг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Штрафу на 17 тисяч мало? Поліція України зможе застосовувати електрошокери.

Як повідомляв портал Знай.ua, На Прикарпатті вбиті дороги Шмигаля паралізували швидку: "Як рятувати людей?"

Також Знай.ua писав, що у Києві "герой парковки" став на шляху швидкої допомоги