Політичний аналітик, блогер і підприємець Сергій Корнак розповів про те, як Володимир Зеленський зайняв пост президента нашої країни. За його словами, з початку виходу серіалу "Слуга народу" багато людей проголосували за проект Зеленського, а тепер українцям потрібно "терпіти, поки проект не згасне".

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Зеленський, звичайно, чарівний, сам себе зробив, людина з народу... І ми повелися, а тепер треба терпіти, поки цей проект не згасне. І нам через 3,5 роки зроблять ще один проект. Ми з вами люди, які терплять. Терпіння - хороше слово", - підкреслив Сергій Корнак.

За його словами, з самого дитинства нас вчать терпіти: в церкві, в школі, інституті, армії. Корнак уточнив, що Володимир Зеленський "ясно сказав, що він нікому нічого не винен, він повинен тільки мамі з татом". Блогер також згадав карантин вихідного дня, який ввели в Україні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Більшого ідіотства ще не було ніде. В Ізраїлі навесні ввели цей карантин, через 2 тижні скасували.. Ні, наша влада вирішила:"і ми спробуємо". Знаєте, для чого цей карантин вихідного дня? Щоб зробити якийсь сейшн, щоб нас привчати потихеньку терпіти", - стверджує блогер.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Корнак попередив, що через 2 тижні, коли кількість заражених коронавірусом збільшиться до 20 тисяч осіб, влада введе повний локдаун і все закриє. За словами блогера, за останні роки в Україні не побудували жодної лікарні, але коронавірус, як звичайний вірус, лікується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Будь-який вірус лікується, треба просто грамотно лікувати, побудувати лікарні, найняти туди людей і нехай вони лікують, лікують і лікують. Для цього треба виділити гроші, а не вкрасти їх", - заявив підприємець.

Нагадаємо, що відеоблогер Сергій Корнак розкритикував українську владу за погане управління країною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підприємець і блогер Сергій Корнак розповів, чи пустять олігархи Михайла Саакашвілі в українську політику.

Також " Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів про рівень довіри українців до різних представників органів влади.