Ольга Білоконь, українська лікарка-акушерка, яка веде блог про жіноче здоров'я, написала надзвичайно довгий і детальний пост про необхідність і доречність перевірки свого організму перед новими статевими стосунками.

Читайте Знай в Google News!

Гінеколог Ольга Білокінь, фото: Instagram
Гінеколог Ольга Білокінь, фото: Instagram

На жаль, питання сексу досі залишається доволі табуйованим в українському суспільстві. Це призводить до складнощів комунікації між партнерами, що погіршує якість життя усім. Білоконь у своєму блозі виступає за обов'язкову здачу аналізів обома партнерами:

“Хороші дівчатка перед вступом у сексуальні відносини вимагають довідку від свого майбутнього партнера і регулярно роблять обстеження самі. 🌟Вони дбають про себе, своє здоров'я, люблять і бережуть своє тіло, храм своєї душі.🌟Їм ніколи не «соромно», НЕ «незручно», в їх голові немає інфантильних думок «мене це не стосується», «зі мною цього не станеться». Вони роблять це для себе, а ще для оточуючих, для дорогих і близьких їм людей”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подробиці щодо того, які саме аналізи варто здати лікарка розписала у своїй публікації в соціальній мережі "Інстаграм".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гінеколог попередила про головні ризики та особливості для жінок.

Також Знай. ua писав, що лікар-гінеколог показав" людський " метод лікування жіночих проблем.