Саддам аль-Кілані, аквалангіст з Єгипту, побив світовий рекорд з перебування зануреним під водою. Попередній рекорд також поставив він.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: видання Insider.

Цього разу чоловік зумів “самоізолюватися”на цілих шість днів. Таким чином, новий світовий рекорд становить 145 годин і 30 хвилин на глибині. Загалом чоловік планував “висидіти” під водою усі 150 годин, проте лікарі заборонили йому продовжувати перебування під водою. Попереднього разу він протримався лише на три години менше.

Очевидно, що Саддам адь-Кілані - не новачок в дайверській справі. Він займався цим спортом протягом п'яти років перед тим, як розпочати ставити рекорди. Улюблену справу аквалангіста розділила і його дружина - саме під водою пара заручилася у вересні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Цікаво, чим можна розважати себе під водою, бувши у повній самотності? Шість днів складно перебути на ізоляції і на поверхні, не те, що під водою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тернополяни у соломі потрапили до Книги рекордів України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", найекстремальніші випадки книги рекордів Гіннеса.