Пропозиції ВГО АППУ владі для негайного зупинення поширення коронавірусу на території україни:

1.Невідкладно розпочати масове тестування у населених пунктах регіонів, де найскладніша ситуація в Україні з поширенням коронавірусу (помаранчева - червона зони), виявлення хворих в дуже стислий термін. Проведення тестування здійснити безкоштовно і сучасними тестами.

Масове тестування проводити суцільно (включаючи дітей від 10 років), в тому числі тих, хто не має симптомів і навіть не думає, що хворий, бо вони є переносниками захворювання. Відправити усіх інфікованих невідкладно на ізоляцію під жорсткий контроль. Не забувати з’ясувати тих осіб, з ким хвора людина мала контакти за певний проміжок часу. Тобто, скласти «карту» потенційних хворих коронавірусом.

Тим, у кого не виявлено коронавірус, видати Довідки, без яких особа не буде мати право відвідувати усі заклади (магазини, аптеки і т.д.). При цьому, в Постанові зобов’язати здорове населення не відвідувати без маски, без результату тесту та обов'язкової дезінфекцією рук будь-які заклади.

Зони здачі тестів організувати на стадіонах тощо в кожному населеному пункті, передбачивши чіткі графіки тестування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Громадський порядок повинні забезпечити військові.

Для проведення масштабного тестування залучити медиків - студентів і волонтерів.

В організації проведення масового тестування передбачити покроковий порядок його проведення, включаючи відведені місця для очікування результатів тестів.

За приклад взяти досвід Словаччини, яка протестувала в два етапи 5.5 млн. населення, виявила до 1 % хворих, поставила їх на жорсткий контроль.

2. Невідкладно відкрити так звані пересувні медичні пункти, які дозволять громадянам при відсутності у них симптомів або тим, хто контактував з інфікованими, здати добровільно та безкоштовно, не виходячи навіть з автомобіля пройти тестування.

За приклад взяти досвід Південної Кореї.

ВГО «Асоціація платників податків України