15 листопада, в неділю, мобільні групи представників правоохоронних органів за участю фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Києві перевірили 1535 столичних об'єктів.

Було складено 55 адміністративних протоколів за порушення правил щодо карантину людей (за частиною 3 статті 44 Кодексу України про АП). Це стосується ігнорування урядової постанови про заборону працювати у вихідні дні.

Читайте Знай в Google News!

Стаття передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень для звичайних громадян і від 34 до 170 тисяч — для посадових. Контролери також навідалися і на вистовку кішок, яка проходила в Міжнародному виставковому центрі біля станції метро "Лівобережна". Фестиваль згодом був закритий.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Матеріали на організаторів виставки були передані в правоохоронні органи за статтею 325 КК (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь). Штраф становить від 17 000 до 51 00 грн або арешт до 6 місяців, а також можливе обмеження або позбавлення волі до 3 років.

У неділю також припинили роботу ТРЦ "Гулівер" і магазину "Фокстрот" на вулиці Антоновича, 50.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві замінували КМДА і ЦУМ, на вухах вся столиця: евакуювали тисячу людей.

Як повідомляв "Знай.ua", ресторатор з Харкова потужно звернулася до Зеленського через карантин вихідного дня: "Смертельний квест"

Знай.ua писав, Кличко попросив у Шмигаля грошей для бізнесу на карантині: "Збідніли"