Днями стало відомо про страшну аварію в Дніпрі, в якій брало участь аж 5 автомобілів. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула молода жінка. Її чоловік помер у лікарні 16 листопада – лікарям не вдалося врятувати життя Максима.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє в соцмережі Facebook Наталя Макарусь, чоловікові було всього 34 роки. Круглою сиротою залишилася 6-річна донька загиблої пари Настя.

"Сьогодні вночі Макса не стало. У нас з вами було кілька днів, коли ми були разом, молилися, підтримували один одного. Дякую, що у кожного з вас знайшлося стільки віри, тепла, любові. Ці дні були подаровані для нас. Пам'ятайте, будь ласка, таку хорошу родину. Цінуйте життя та бережіть рідних", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 19-річна українська біатлоністка Аліна Мірошниченко нещодавно потрапила в ДТП. У спортсменки діагностовано перелом хребта.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві таксист зніс зупинку з людьми, двоє загиблих – летів, не розбираючи дороги.

Також портал Знай.uа писав, що маленького українця з величезною головою залишили страждати в дитбудинку, але знайшлися люблячі серця: "Наш хлопчик".