Українцям без лічильників відключать газ: названо крайні терміни, як встигнути

Вже з 1 січня 2020 року, за Законом України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу", всі, у кого немає лічильника, залишаться без газу.

готування на газовій плиті, фото Pxhere
готування на газовій плиті, фото Pxhere

11-місячна принцеса померла від коронавірусу, батьки жахнули подробицями: "Лікували отруєння"

У Кропивницькому померла 11-місячна дитина, яку лікували від різних хвороб, але не від коронавірусу. Маленьку дівчинку доставили в обласну лікарню після кількох спроб вилікувати від різних хвороб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Українська біатлоністка потрапила в ДТП і не відчуває ніг: Мірошниченко прооперована

Аліна Мірошниченко є українською біатлоністкою, яка зовсім недавно потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляє віцепрезидент ДЮФШ Європа Валентина Цербе-Несіна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Під "карантинну облаву" поліції потрапили навіть коти

15 листопада, в неділю, мобільні групи представників правоохоронних органів за участю фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Києві перевірили 1535 столичних об'єктів.

Чоловік Тимошенко захворів на ковiд, але лідер "Батьківщини" все одно прийшла в Раду без маски

Юлія Тимошенко повідомила, що її чоловік, Олександр Геннадійович Тимошенко, хворіє на COVID-19, тому Юлія провела вихідні вдома, допомагаючи чоловікові.