Хоча за вікном все ще осінь, у мережі вже опублікували перші фото засніжених вулиць України, які перетворились на справжню зимову казку.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні кадри з'явилися в Instagram і Facebook.

Мешканці деяких регіонів України почали ділитися фото і відео рясних снігопадів, незважаючи на те, що на календарі лише середина листопада. Кривий Ріг, Суми, Харків вже радіють першому снігу.

Так, у Кривому Розі показали відео приватних і житлових районів, присипаних тонким шаром снігу. Сніг щедро посипає рослини, які ще навіть не встигли скинути все листя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Привітали з першим снігом у Сумському Гідрометцентрі, передавши привіт з міста Ямпіль. Там снігу випало кілька сантиметрів, та так, що кущі зігнулись до землі, а рослинність заховалась під ковдрою снігу.

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

Харківський регіональний Гідрометцентр опублікував казкові фотографії, в яких явно взяла участь рука майстра. Знімки в парках на тлі ще не замерзлого різнобарвного озера і вже по-новорічному миготливих вогнів передають казкову атмосферу, а знімки доріг в глушині показують масштаби перших снігопадів в цьому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що повітря в Києві знову небезпечно забруднене.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 16 листопада, Україну накриє скажений холод. Тиждень почнеться з поступового зниження стовпчиків термометрів до мінусів.

Також Знай.ua писав, що рівно за 15 днів до початку календарної зими в Сумській та Харківській областях випав сніг. Погода в цих регіонах вже нагадує про те, що незабаром в Україну прийдуть холоди.