Державна служба доставки, компанія Укрпошта потрапила у гучний скандал через Крим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на facebook-сторінці Андрія Смолія, голови громадської організації. "Укрпошта" визнає Крим російським? - назва публікації у соціальній мережі.

Автор стверджує, що останнім часом все частіше надходять повідомлення про те, що державне підприємство "Укрпошта" почала приймати листи та перекази» з окупованого Росією Криму по суті визнаючи півострів частиною держави-агресора.

"Зокрема в офіційній документації "Укрпошти" можна побачити що поштовий переказ приймається з "Севастополя, Росії" та маркується як "міжнародний поштовий переказ". Більше того, Укрпошта отримала цей переказ від Федерального державного піжприємства "Пошта Росії", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Автор також прикріплює підтверджуючі документи і цікавиться, хіба Крим став для нашої держави частиною іншої? Хіба ми визнаємо що Крим це Росія? Чи весь світ визнав окупований півострів вотчиною Кремля? І додає, що це вже не вперше.

"Іще у вересні цього року Рефат Чубаров продемонстрував фото листа, який надійшов на його адресу від окупаційного "верховного суду" Криму. При чому лист також маркувався як "міжнародний". Тобто мова йде не про поодинокі випадки, а про повноцінну тенденцію визнання з боку "Укрпошти" обмін листами та переказами з окупованого Криму "міжнародним", а Крим у таких "міжнародних" відносинах є Росією", - додає автор.

За словами голови ГО, якщо окремі державні підприємтва тишком-нишком в своїх документах пишуть що Крим це Росія, то про що може йти мова? Можливо скоро держава також забуде про нашу територію, що була окупована агресором. В будь якому випадку потрібні відповіді, адже ситуація не поодинокою і вже набуває повноцінних масштабів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Нова пошта" скасувала надання послуги через шахраїв: "Надсилають клієнтам смс для оплати".

Як повідомляв Знай.uа, співробітників "Нової Пошти" пересадили на коней і підірвали мережу: "Швидко і надійно".

Знай.uа писав, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.