Верховна Рада України сьогодні, 17 листопада, провалила голосування за скасування карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Нардепи провалили голосування за проект постанови про рішення Кабінету міністрів України від 11 листопада №1100 щодо посилення протиепідемічних заходів (№4381), яким уряду рекомендується пом'якшити обмеження карантину вихідного дня.

Голосування за скасування карантину вихідного дня
Голосування за скасування карантину вихідного дня

За прийняття рішення про скасування карантину вихідного дня в Україні проголосували лише 149 народних депутатів. Карантин вихідного дня ввели з 14 листопада. Початково він повинен тривати до кінця місяця - 30 листопада.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1 листопада Кабінет міністрів прийняв рішення про введення з 14 по 30 листопада карантину вихідного дня. Він буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.

У вихідні дні до обмежень, передбачених в будні, додається заборона на роботу кафе та ресторанів, роботу ТРЦ, інших розважальних закладів, фітнес-центрів і ін. Водночас дозволено працювати продуктовим магазинам, аптекам, ветеринарним аптекам, медичним установам, АЗС.

Голосування за скасування карантину вихідного дня
Голосування за скасування карантину вихідного дня

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям