Українців розлютила якість того, як "відремонтували" дорогу на трасі Херсон-Залізний порт. Фото з асфальтом, який прилип до коліс автомобіля, водій опублікував в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

На фото українець Василь Сарницький показав колеса автомобіля. Шини повністю обліплені свіжим асфальтом. Саме їм ремонтували дорогу, якою рухався мікроавтобус.

Чоловік був злий і обурений таким ремонтом на дорозі Херсон – Залізний порт. Завдяки недбайливим ремонтникам його колеса перетворилися на кола з асфальту. Він зазначив, що з Тамімі колесами просто неможливо загальмувати.

"Дорога Херсон-Залізний Порт. Кону...ний автодор!? Як це б...ь розуміти??? Ви шо взагалі безм мозгів чи прикидаєтесь??? Як машина, а в даному випадку міжміський бус, має загальмувати??? Це все налипло на колеса дякуючи вам тварі!!! Слів немає!!!",- пише чоловік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Українці були обурені таким "ремонтом" не менше водія. Вони відзначили, що краще б дорогу навіть не чіпали, тому що камені ще довгий час будуть летіти в скла, а намотування смоли на шини – це жах. Деякі розповіли, що плюс до зіпсованих шин отримали тріщини на лобовому склі на цій дорозі.

" Так, дорога звичайно...краще б не чіпали її, камені будуть ще роки 3 летіти в скла, а намотування смоли на шини з камінням це взагалі ноу-хау!!!", "Це нова українська розробка протектора!", " Умілець.....Я думав зробили хорошу дорогу, а тут "як завжди", "при такій температурі налипло, а якщо на 5 градусів вище буде", " Така ж хрін плюс скол на лобовому.. парам парам пам.. уяви шо буде літом", "я не тільки на спринтер намотавши, але і в крузері лобове розбив", "Я зловив там лобовим шматок нової дороги", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українка переїхала до Чехії і розповіла, як там живеться заробітчанам.

Як повідомляв Знай. ua, українських водіїв обдирають Аферисти в" липових " погонах.

Також Знай. ua писав, що водій таксі, який протаранив зупинку з людьми в Києві, знімав все на відео.