Число груп крові зростало разом із еволюцєю імунної системи і травного тракту людини. Цікаво, вчені доводять, що від групи клові залежать манери поведінки, старіння і хворобливість людини.

Читайте Знай в Google News!

Система групи крові, якою світ користується зараз, виникла ще в 1900 році. Загалом існує 4 групи крові.

I група

Вона сягає часів кам’яного віку і є найдавнішою. Люди з цією групою крові переважно харчувалися м’ясом, тому для них це ідеальна їжа.

Люди з I групою крові володіють чудовими лідерськими якостями. Це природжені керівники, які часто прогнозують майбутнє. Вони прораховують ситуації наперед, тому знаходять вихід з найнезручніших ситуацій.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловіки з I групою крові – хороші коханці, люблять завойовувати нових жінок і ніколи не зупиняться на досягнутому. Жінки з I групою крові ненаситні, у них дуже активний темперамент, а ще вони ревниві.

Здоров’я: потрібно займатися спортом.

Раціон: риба, м’ясо і овочі. Уникайте: молочних і оброблених

II група

З’явилася в період, коли люди вже зайнялися землеробством. Раціон у у людей з такою групою може бути різноманітним. Здебільшого представники групи крові неконфліктні та завжди намагаються знайти спільну мову, не конфліктні. Часто власники другої групи крові володіють декількома мовами.

Чоловіки з ІІ групою крові сором’язливі і вірні, вони поважають своїх партнерок. Жінка з II групою крові – ідеальна дружина, віддана і мудра, дуже любить дітей.

Здоров’я: проблеми із зором і серцем, потрібно пильно стежити за роботою печінки.

Раціон:риба, йогурт, курка, вегетаріанська їжа. Уникайте: гострих продуктів, кави і бобових.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

III група

У Льодовиковий період було виявлено ІІІ групу крові. Перехід зі спеки в холод спровокував мутації у крові. Ці люди відрізняються неймовірною витривалістю та прискіпливістю. Часто люди з цією групою крові стають ювелірами чи хірургами.

Чоловіки із ІІІ групою крові часто змінюють партнерок, але до певного моменту: зустрівши ту єдину, вони стають розсудливими і заспокоюються. Жінки з ІІІ групою крові відрізняються особливою екстравагантністю і почуттям стилю.

Здоров’я: можливі хвороби шлунка та інфекційні захворювання.

Раціон: риба, баранина, молочні продукти, овочі і чай. Уникайте: консервантів і алкоголю.

IV група

Найрідкісніша група крові — IV. Вона з’явилася близько 1000 років тому. Представники IV групи крові володіють міцним імунітетом, адже організм пристосувався до більшості захворювань.

Чоловіки з IV групою крові – прекрасні спокусники, вони знають, що потрібно робити, щоб на них звернули увагу. Жінки з IV групою крові – дуже сексуальні і привабливі.

Здоров’я: вразливі органи слуху, шкірний покрив, суглоби і кістки.

Раціон: свіжі, екологічно чисті продукти. Уникайте: смаженої їжі, вона забирає енергію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені розповіли про найшкідливішу їжу для мозку.

Як повідомляв портал Знай.uа, психолог поділилася порадами, які допоможуть не зійти з глузду на карантині.

Також портал Знай.uа писав, що насправді відбувається, коли людина помирає.