Ізраїльський лікар Борис Бриль пояснив, чи змінилися правила безпеки, які з самого початку говорили в МОЗ стосовно коронавірусу. Він також розповів, чи надають захист медичні маски, які постійно закликають носити всім громадянам.

Про це Борис Бриль повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Варто дотримуватися дистанції, ми знаємо, як люди хворіють, чому вони заражаються і так далі. Природно, немає 100% гарантії не захворіти, також, як і немає 100% гарантії захворіти. Треба бути реалістами, в медицині такого немає, ми знаємо, як знизити тяжкість захворювання і кількість хворих одночасно", - підкреслив медик.

За його словами, на жаль, більшість людей не слухає навіть, і говорять іноді таке, не маючи ніякого уявлення про медицину. Крім того, лікар пояснив, чи захищають медичні маски від вірусу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Маски знижують передачу вірусу, це доведено дослідниками. Захворюваність знизиться через півтора місяці, тому що через принцип інкубаційного періоду ми бачимо, хто заразився. Немає такого, щоб надів маску і стало людей менше", - пояснив ізраїльський лікар.

Також він підкреслив, що є люди, які постійно носили медичні маски і все одно заразилися. Проте, тяжкість їх захворювання - набагато легше, а кількість таких людей – набагато менше.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

"70% хворих, яких досліджували, носили маску. Але ті, хто бере участь у дослідженні, - зазвичай люди відповідальні", - підкреслив лікар з Ізраїлю Борис Бриль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також лікар розповів, як убезпечити себе і рідних, якщо вдома є хтось заражений коронавірусом. За його словами, якщо у людини є хронічні хвороби, то його потрібно терміново відправити на обсервацію.

Нагадаємо, що у Данії, слідом за коронавірусом, заявили про появу пташиного грипу H5N8.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, як лікують хворих коронавірусом у Запоріжжі.

Також "Знай.ua" писав, що турецько-німецький імунолог розповів про те, що буде з пандемією в майбутньому.