Принц Чарльз одружений Зараз на Каміллі Паркер Боулз і з нею він зустрічався ще до одруження на Діані. Однак крім цих двох жінок в житті спадкоємця британської корони були кохані.

Читайте Знай в Google News!

Леді Джейн Велслі є представницею однієї з найвідоміших аристократичних сімей Англії. Їхні стосунки не витримали тиску з боку преси.

Сьюзан Джордж - актриса, яка з'явилася топлес у фільмі "Солом'яні пси" і завоювала титул секс-символу. У неї з принцом Чарльзом було кілька побачень, але потім вона зустріла свого майбутнього чоловіка, актора Саймона Маккоркіндейла, і переключила увагу на нього.

Принц Чарльз, фото: GettyImages
Принц Чарльз, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сабріна Гіннесс - спадкоємиця пивоварної імперії, з якою у принца був недовгий роман. Він завершився після сварки по дорозі на захід у замку Балморал.

Давіна Шеффілд була ідеальною партією для принца. Вона-спадкоємиця, внучка британського промисловця лорда Макгоуена, з хорошої сім'ї. Однак пішли чутки, що дівчина не незаймана. А в ті роки це було обов'язковою умовою для претендентки на корону.

У 1980 році принц зробив пропозицію своїй троюрідній сестрі леді Аманді Нетчбулл. Однак вона йому відмовила. У неї був непростий період в житті і вона не хотіла опинятися в центрі уваги.

Камілла з Чарльзом, фото // Getty Images
Камілла з Чарльзом, фото // Getty Images

Пропозицію руки і серця двічі принц Чарльз робив дочці багатого шотландського лендлорда Ганні Уоллес. Дівчина розлучилася з принцом після того, як на святі з нагоди 80-річчя королеви-матері він весь вечір не звертав на неї уваги і замість цього танцював і спілкувався лише зі своєю колишньою дівчиною Каміллою Паркер Боулз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що робили закарпатці 100 років тому, щоб бути здоровими, прості секрети на кожен день.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун пояснила, чому ні в якому разі не можна видавлювати прищі і гризти нігті.

Також Знай. ua писав, що як відновитися після Covid-19, ефективні дихальні вправи від реабілітолога.